Първа Национална Конференция по Психология

За първа година Студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и катедра „Психология” към Педагогически факултет на ПУ „П. Хилендарски” организираха НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ. Събитието се състоя на 21.05.2016г. в Нова сграда на Пловдивски университет. В него взеха участие студенти и докторанти, както от Пловдивски университет, така и от други ВУЗ в Република България. Всички участници представяха своите научни или научно-популярни разработки. Те обхващаха различни области от психологията. В края на събитието получиха сертификати за участие, както и плакети за най-добрите места.

Кетърингът беше организиран благодарение на финансовата подкрепа на Студентски съвет към Пловдивски университет и спонсорството от Изворна вода Бачково и Topshape.

Новини

„Цар Симеон 1896″ обра медалите в шампионата на писта

В зала „Колодрум: Пловдив“ се проведе отворен Зимен държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши младша и старша възраст и мъже елит.

Повече

Първо злато за България от Европейското по бокс в София

България спечели първи златен медал от европейското за юноши и девойки в София. Заслужи го Кристиян Цветанов, който в категория до 46 килограма победи Расул Магомедов (Рус) с 4-1 съдийски гласа

Повече

Пловдив – домакин за първи път на Европейско по колоездене

В исторически план това e най-голямото международно колоездачно събитие в България, надминавайки по мащаби и значение европейското първенство на шосе през 2007-ма в София. Изворна вода „Бачково“ отново подаде ръка и се погрижи за хидратацията на състезателите.

Повече

КУПА ТРИЕКСТРИЙМ ПЛОВДИВ 2020

В Пловдив за поредна година се проведе дуатлона Купа Триектрийм Пловдив. Нова Трейд отново подкрепи всички спортисти с изворна вода „Бачково“ и други напитки.

Повече