Над 1700 деца се включиха в зимното издание на детския футболен турнир Купа „София“

През последните четири години с перфектната си организация и висока конкурентоспособност се утвърди като една от най-силните надпревари за млади футболисти като това издание беше под мотото “UEFA RESPECT, основната цел на организаторите е участниците да следват правилата на феърплея, тяхната мисия е да изграждат не само футболни таланти, но и да възпитават подрастващите извън терена да бъдат личности. Следвайки традицията и това издание на Купа „София“ се проведе под егидата на Българския футболен съюз, Столична община и с подкрепата на „Нова Трейд“. В четиридневния турнир участваха 96 отбора от различни възрастови групи – от 2007 до 2013 г. В 192 мача бъдещите таланти показаха своите качества, преживяха много емоции, участваха в запомнящите се двубои. Домакини на турнира отново бяха най-модерните спортни бази в София – комплекс „Царско село“, комплекс „ДИТ“, Национална футболна база “Бояна“, Национална спортна академия „Васил Левски“.

Новини

„Нова Трейд“ се включи с дарение в битката с COVID-19

В условията на усложнената епидемиологична обстановка „Нова Трейд“ дари изворна вода „Бачково“ на лечебните заведения от групата на „Булфарма“ ООД

Повече

Международен турнир по бокс СТРАНДЖА 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев официално откри 71-вото издание на турнира за купа "Странджа".

Повече

ИНФОРМАЦИОННИ ДНИ

На 09.12.2019г. от 10:30 ч. в гр. Съединение, в завод „Нова Трейд“, се проведе информационен ден относно изпълнението на подписания договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-3.002-0080-С01 между Министерството на икономиката и „Нова Трейд“ ЕООД по проект: „Повишаване на енергийната ефективност на „Нова Трейд“ ЕООД“.

Повече