„Нова Трейд“ подкрепя Волейболен клуб „Хебър“- носителите на Купа България и Суперкупата на лигата

През 2016г. се възобновява мъжкият отбор на клуба. През първата година печели Висшата лига на страната и се класира за Супер лигата по волейбол. През сезон 2018-2019 печели купата на България, става вицешампион на страната и печели сребърни медали на Балканската купа, а през 2019-2020 печели Купа България и Суперкупа на лигата. Успех, момчета и смело напред, а ние от „Нова Трейд“ ще се погрижим за вашата здравословна хидратация!

Новини

„Цар Симеон 1896″ обра медалите в шампионата на писта

В зала „Колодрум: Пловдив“ се проведе отворен Зимен държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши младша и старша възраст и мъже елит.

Повече

Първо злато за България от Европейското по бокс в София

България спечели първи златен медал от европейското за юноши и девойки в София. Заслужи го Кристиян Цветанов, който в категория до 46 килограма победи Расул Магомедов (Рус) с 4-1 съдийски гласа

Повече

Пловдив – домакин за първи път на Европейско по колоездене

В исторически план това e най-голямото международно колоездачно събитие в България, надминавайки по мащаби и значение европейското първенство на шосе през 2007-ма в София. Изворна вода „Бачково“ отново подаде ръка и се погрижи за хидратацията на състезателите.

Повече

КУПА ТРИЕКСТРИЙМ ПЛОВДИВ 2020

В Пловдив за поредна година се проведе дуатлона Купа Триектрийм Пловдив. Нова Трейд отново подкрепи всички спортисти с изворна вода „Бачково“ и други напитки.

Повече