„Нова Трейд“ се включи с дарение в битката с COVID-19

 

В условията на усложнената епидемиологична обстановка „Нова Трейд“ дари изворна вода „Бачково“ на лечебните заведения от групата на „Булфарма“ ООД. УМБАЛ „Софиямед“, УМБАЛ „Пълмед“, МБАЛ„Бургасмед“ получиха дарение от 1500 бр от 1,5 л за всяка болница, а Медицински център „Здраве“ – гр. Пазарджик, МБАЛ „Здраве“ – гр. Велинград и МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – гр. Пещера по 1000 бр от 1,5л от най-ценната течност за пациентите и персонала на лечебното заведение. Като социално отговорна и обществено ангажирана компания, и в израз на солидарност „Нова Трейд“ подпомога болниците от групата на „Булфарма“ ООД като се погрижи за доброто хидратиране на пациентите по време на престоя им в лечебното заведение, от наша страна изказваме признателност към работата на медицинските работници, благодарим за положените им усилия, посветени на опазването на здравето ни.

Новини

„Нова Трейд“ се включи с дарение в битката с COVID-19

В условията на усложнената епидемиологична обстановка „Нова Трейд“ дари изворна вода „Бачково“ на лечебните заведения от групата на „Булфарма“ ООД

Повече

Международен турнир по бокс СТРАНДЖА 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев официално откри 71-вото издание на турнира за купа "Странджа".

Повече

ИНФОРМАЦИОННИ ДНИ

На 09.12.2019г. от 10:30 ч. в гр. Съединение, в завод „Нова Трейд“, се проведе информационен ден относно изпълнението на подписания договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-3.002-0080-С01 между Министерството на икономиката и „Нова Трейд“ ЕООД по проект: „Повишаване на енергийната ефективност на „Нова Трейд“ ЕООД“.

Повече