НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СПЕКТАКЪЛ НА “ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА” ДОСЕГА

За първи път в София се проведе невиждан гала спектакъл на „Златните момичета“ организиран от Българската федерация по художествена гимнастика!

В него взеха участие всички невероятни, настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното, които България и светът толкова много обичат.

Освен тях в шоуто се включиха и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които представиха школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички.

Голямата изненада за феновете на гимнастиката беше и ексклузивното участие на група СКАНДАУ.

В събитието се включиха още Дивна, Д2, Iskren Tonchev – Искрата, Веси Бонева и Дара Екимова, с изключителни изпълнения в подкрепа на Златните момичета на България!

Специално участие имаха и DEEP Zone Projects, които написаха химна на Световното първенство в София – той прозвуча отново на живо със специално подготвена хореография.

Новини

„Цар Симеон 1896″ обра медалите в шампионата на писта

В зала „Колодрум: Пловдив“ се проведе отворен Зимен държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши младша и старша възраст и мъже елит.

Повече

Първо злато за България от Европейското по бокс в София

България спечели първи златен медал от европейското за юноши и девойки в София. Заслужи го Кристиян Цветанов, който в категория до 46 килограма победи Расул Магомедов (Рус) с 4-1 съдийски гласа

Повече