Международен турнир по художествена гимнастика „Victoria cup“

На 08, 09 и 10.11.2019г. в зала „София“ се проведе първият Международен турнир по художествена гимнастика „Victoria cup”, организиран от спортен клуб „Виктория“ – София, с подкрепата на район „Нови Искър“ и Столична община.

Клубът развива изключително успешно дейността си под ръководството на световната ни шампионка Йорданка Георгиева, като всяка година отваря вратите си за деца с желание и любов към любимия спорт – художествената гимнастика.

Приоритетна цел на компанията ни е да подпомагаме развитието на физическото възпитание и спорт, като особено важни са нас са децата. В тази връзка, отчитайки важността на правилната хидратация за спорта и развитие на подрастващите и по време на този турнир оказахме подкрепа при провеждането на спортната инициатива.

Новини

„Цар Симеон 1896″ обра медалите в шампионата на писта

В зала „Колодрум: Пловдив“ се проведе отворен Зимен държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши младша и старша възраст и мъже елит.

Повече

Първо злато за България от Европейското по бокс в София

България спечели първи златен медал от европейското за юноши и девойки в София. Заслужи го Кристиян Цветанов, който в категория до 46 килограма победи Расул Магомедов (Рус) с 4-1 съдийски гласа

Повече