Международен турнир по бокс СТРАНДЖА 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев официално откри 71-вото издание на турнира за купа “Странджа”. Надпреварата се проведе в зала “София” в Борисовата градина. Купа “Странджа” е един от най-силните турнири в света. А в тази олимпийска година е добра проверка за боксьорите ни преди квалификациите за Токио 2020. Около 300 състезатели от 32 страни при мъжете и жените се включиха в 71-то издание на най-стария международен боксов турнир в Европа Купа Странджа. Надпреварата беше подготовка за българския национален отбор за предстоящите ключови олимпийски квалификации в Лондон и Париж през март и май, на които родните състезатели ще се борят за квоти за Токио 2020. Българските любители на аматьорския бокс видяха отборите на САЩ, Русия, Украйна, Панама, Казахстан, Индия, Бразилия и Ирландия. Българските боксьори завършиха 71-вото издание на Купа „Странджа“ с 3 златни (Даниел Асенов, Благой Найденов и Радослав Панталеев) и 5 бронзови медала (Габриела Димитрова, Деница Елисеева, Мелис Йонузова, Боян Асенов и Симеон Чамов).

Новини

„Нова Трейд“ се включи с дарение в битката с COVID-19

В условията на усложнената епидемиологична обстановка „Нова Трейд“ дари изворна вода „Бачково“ на лечебните заведения от групата на „Булфарма“ ООД

Повече

Международен турнир по бокс СТРАНДЖА 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев официално откри 71-вото издание на турнира за купа "Странджа".

Повече

ИНФОРМАЦИОННИ ДНИ

На 09.12.2019г. от 10:30 ч. в гр. Съединение, в завод „Нова Трейд“, се проведе информационен ден относно изпълнението на подписания договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-3.002-0080-С01 между Министерството на икономиката и „Нова Трейд“ ЕООД по проект: „Повишаване на енергийната ефективност на „Нова Трейд“ ЕООД“.

Повече