За четвърта поредна година стартира съвместната кампанията „Водата е здраве“ със здравните заведения от групата на „Булфарма“

Кампанията ни за поредна година се стреми да напомни за важността от приема на вода. Като част от нея всеки пациент, изписан от лечебните заведения ще получи безплатно изворна вода “Бачково” от 1.5л през месеците юли, август и септември като символ на доброто здраве, както и това на цялото семейство. Тази година кампанията е с акцент на семейното здраве, тъй като „Бачково“ е подходяща за ежедневна употреба от всички възрасти.

Безплатната изворна вода ще бъде раздавана на всички пациенти от болничната група на „Булфарма“ –УМБАЛ „Софиямед“, УМБАЛ „Пълмед“ – гр. Пловдив, МБАЛ„Бургасмед“, Медицинскa структура „Здраве“ – гр. Пазарджик, МБАЛ „Здраве“ – гр. Велинград и МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – гр. Пещера. В рамките на съвместната кампания ще бъдат раздадени общо 31 хиляди бутилки изворна вода „Бачково“ от 1.5 литра. През месец септември, който традиционно се свързва със старта на Учебната година малките пациенти на педиатричните отделения в болниците ще получат и забавно-образователен лист за оцветяване, обучаващ по увлекателен начин децата относно правилното хранене и хидратация.

Водата е живот, а Вашето здраве е приоритет за нас. Именно затова специалистите напомнят: особено през летните месеци, не забравяйте да увеличите приема на вода с цел избягване на дехидратация на тялото и последващите от нея здравословни проблеми.

Новини

„Цар Симеон 1896″ обра медалите в шампионата на писта

В зала „Колодрум: Пловдив“ се проведе отворен Зимен държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши младша и старша възраст и мъже елит.

Повече

Първо злато за България от Европейското по бокс в София

България спечели първи златен медал от европейското за юноши и девойки в София. Заслужи го Кристиян Цветанов, който в категория до 46 килограма победи Расул Магомедов (Рус) с 4-1 съдийски гласа

Повече